Public restaurant

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar

The traditional Italian food with their own style of food and wines. An informal social dining restaurant and bar in the heart of Vesterbro, Copenhagen.

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar, København

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Public – The Italian Social Dining Bar, København. 3740 Synes godt om · 1 taler om dette · 971 har været her. At PUBLIC you pick and share different…

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar, København: Se 115 objektive anmeldelser af PUBLIC – The Italian Social Dining Bar, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 175 af 2.740 restauranter i København.

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar – Spiseliv

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar

Hos italienske Public i København er det at spise en social oplevelse. Derfor består restaurantens menu ikke af de traditionelle primi, secondi og dolce.

Egnsretter fra italienske regioner serveres som a la carte hos Restaurant PUBLIC på Halmtorvet Kødbyen København, book bord tilbud social dining metro

Public – The Italian Social Dining Bar | Copenhagen – Facebook

12. dec. 2022 — “Det er med lige dele sorg og kriblen i maven at vi deler nyheden om, at Public lukker. Det har været en fornøjelse at inviterer jer på mad …

Public | Restauranter – VisitCopenhagen

Public | Restauranter | VisitCopenhagen

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar. Public har hele Italien på kortet. På Public deler man – det er hele konceptet bag. Og du kan komme hele Italien …

Hos italienske Public i København er det at spise en social oplevelse. Derfor består restaurantens menu ikke af de traditionelle primi, secondi og dolce. I stedet tilbyder restauranten en syvretters menu for 350 kroner, hvor hver enkelt ret er perfekt til at dele.

Den italienske restaurant Public lukker på Vesterbro

26. dec. 2022 — Henrik besøgte PUBLIC – The Italian Social Dining Bar 22 december 2022. Stadig den bedste italienske restaurant i København.

“Det er med lige dele sorg og kriblen i maven at vi deler nyheden om, at Public lukker. Det har været en fornøjelse at inviterer jer på mad og vin – vi er dybt taknemmelige til alle de gæster, der har besøgt os siden den allerførste dag i 2018.

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar – MigogKBH

PUBLIC – The Italian Social Dining Bar

Public har hele Italien på kortet På Public deler man – det er hele konceptet bag. Og du kan komme hele Italien rundt – sammen.

Anmeldelse af PUBLIC – The Italian Social Dining Bar

Keywords: public restaurant